LEO baráti találkozó Villánykövesden

2021. augusztus 21-22. között került megrendezésre a Pécs közeli Villánykövesden (Blum Pincészet) a 2000-es évek magyarországi LEO tagok baráti találkozója.

A választott borozó sok korábbi országos LEO esemény helyszíne volt. Országos LEO találkozók, ifjúsági cseretáborok programpontjai között szerepelt rendszeresen visszatérően.

A programon résztvevő, közel 30 egykori LEO közül azóta többen a LIONS mozgalomnak is aktív tagjaivá váltak.

A nagyszerű hangulatúra sikerült esemény a pincészet elhagyása után egy kisebb csapattal Pécsett hajnalig folytatódott.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a találkozón jelen volt a korszak LIONS – LEO kapcsolattartója és felesége, Fésűs András és Fésűs Mary, akik pár nappal korábban érkezve meglátogatták a Pécs-Normandia LIONS Clubot is.

Ahogy korábban, így Mary ezúttal sem érkezhetett varrógép nélkül, és a pécsi LIONS szülőszállásnak függönyöket, párnahuzatokat és fürdőköpenyek átalakításával törölközőket varrt, szívből jövően megtestesítve ezzel a LIONS jelszavát: „WE SERVE”


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba