LEO Lions Club - Októberi összefoglaló

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségét alkotó klubok között aktívan végzi jótékonysági, segítő tevékenységét a fiatalokat tömörítő LEO Lions Club is. A különböző városok fiatal lionjai 2018 októberében sem unatkoztak, számtalan eseményen vettek részt.

A Nyíregyházi LEO Klub tagjai a Nyíregyházi Családok Átmeneti Otthonában jártak októberben, ahol a gyerekekkel tököt faragtak és színeztek, valamint adományt is vittek nekik.

A Győr LEO Klub is meglátogatta a támogatotti intézményét, a Glória Gyermekotthont, ahol a gyerekekkel Halloween-i barkácsolással töltötték az időt.

A Spirit LEO Klub október elején tartotta meg évnyitó csapatépítését.

A Fortis LEO Klub néhány tagja a pest-budásokhoz betársulva ellátogatott a Vakok Általános iskolájába a gyerekekhez.

A Pest-Buda LEO Klub tagjai intézetlátogatásuk során, Halloween alkalmából egy kvízt játszottak a gyerekekkel, majd kézműves apróságokat készítettek.

A Salvia LEO Klub és a Pest-Buda LEO Klub együtt szervezte meg a Leoween jótékonysági bulit, aminek a bevételéből a Csodák Palotájába fognak ellátogatni a támogatott csoportjaikkal.

A csornaiak rendezték idén ősszelt az OLT-t. A hétvégén charity keretében homokot szórtunk le az udvaron, és újrafestettük a játékokat, valamint az egyik folyosót a helyi Széchenyi István Általános Iskolában.

Beharangozó:

A II. Győri LEO Jótékonysági Röpikupát 2018. november 17-én rendezik meg.Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba